Livrari

    Facem livrari in toate localitatile din Romania, de obicei prin intermediu firmelor de curierat, prin delgati proprii sau prin intermediul unor parteneri. In cazuri exceptionale putem face livrari si prin intermediul Postei Romane, insa acesta optiune nu este disponibila pentru a fi aleasa de catre cumparatori. In cazul in care alegem sa va livram produsele prin intermediul Postei romane este posibil ca livrarea sa coste mai mult decat preturile de lista afisate de catre Posta romana deoarece sunt implicate o serie de operatiuni suplimentare (de exemplu, dar fara a se limita la, transportul produselor comandate de la noi din magazin/depozit sau de la un partener al nostru pana la un oficiu postal de expediere). Preturile afisate in dreptul produselor nu includ costurile si comisioanele aferente livrarii catre cumparator sau terti (de exemplu dar fara a se limita la: costuri de transport, de asigurare a valorii si integritatii marfii, comisioane de ramburs, costuri de ambalare si etichetare, costuri de manipulare, etc). Alegerea firmei de curierat sau a modalitatilor de livrare, in cazul in care optati pentru livrarea produselor comandate, se va face exclusiv de catre furnizor (comerciant).

    Inainte de momentul finalizarii si trimiterii unei comenzi catre noi aveti posibilitatea sa estimati costurile de livrare si sa alegeti modul in care sa intrati in posesia produselor comandate (de exemplu sa va fie livrate sau sa le ridicati dvs. de la un depozit al nostru sau al uni partener al nostru). Va rugam sa aveti in vedere ca, daca solicitati ca produsele sa va fie livrate, este posibil ca valoarea estimata a costurilor de livrare sa fie calculata eronat de catre platforma magazinului nostru online. In cazul in care valoarea estimata este gresit calculata veti primi o notificare prin care vi se va comunica valoarea revizuita a costului de livrare, oferindu-va posibilitatea sa o acceptati sau sa o refuzati. In cazul unui refuz, comanda dvs. se va anula in mod automat.


NOTA: Daca localitatea de destinatie nu este deservita direct (fara suprataxa de kilometri suplimentari) de catre curierii Sameday sau Fan Courier, atunci ne rezervam dreptul de a solicita un cost suplimentar de 15 lei pentru a livra respectiva comanda. Acest cost se va adauga la totalul comenzii deja inregistrate.

    Ne rezervam dreptul sa refuzam livrarea produselor comandate in cazul in care costurile estimate automat de catre siteul nostru sunt gresit calculate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta conditie atunci va solicitam sa nu plasati comenzi pe acest site web.

    Ne rezervam dreptul de a refuza sa livram produse catre clienti care nu au fost gasiti la adresa indicata pentru comenzi anterioare, catre clienti care au refuzat plata unor comenzi anterioare, catre clienti care au furnizat date eronate / incomplete de contact sau de livrare. Nu vom expedia produse catre clientii care nu raspund la telefon atunci cand sunt contactati la numerele de telefon mentionate in comanda.

    Va sfatuim sa va grupati toate articolele pe care doriti sa le cumparati intr-o singura comanda (ca sa evitati, pe cat se poate, sa plasati doua sau mai multe comenzi distincte in aceeasi zi). Noi nu va garantam gruparea comenzilor distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se pot aplica costurile de livrare aferente.

    Riscurile aferente livrarii cad exclusiv în responsabilitatea dumneavoastra. Cu toate acestea, noi luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Vom incerca sa folosim ambalaje corect dimensionate si vom acorda atentie modului de impachetare pentru ca produsele comandate de catre dumneavoastra  sa fie cat mai bine protejate in timpul manipularii si livrarii.

    Referitor la costurile de livrare, ele depind de greutatile si de volumele totale ale coletelor. Facem precizarea ca majoritatea firmelor de curierat taxeaza in functie de cea mai mare dintre valorile greutatii gravitationale (calculata in functie de greutatea propriu-zisa a coletelor) si respectiv greutatii volumetrice (calculata in functie de volumul coletelor)

Greutatea volumetrica (exprimata in kg) se calculeaza dupa formula:
lungime(cm) x latime(cm) x inaltime(cm) /6000
Factorul de Conversie Volumetric este 167 kg/mc

NOTA: costurile de livrare nu includ exclusiv cheltuielile de transport ale produselor de la depozitele noastre sau ale partenerilor nostri pana la dvs., ci pot include si costuri aditionale (de exmplu, dar fara a se limita, comisioane de rambursare a banilor, cheltuieli de ambalare, contravaloare ambalaje si produse accesorii ambalarii, manopera de ambalare, etichetare, manipulare colete, etc)