Despre noi

Societatea comerciala PRO DATA INTERNATIONAL SRL  a fost infiintata in anul 1996 si, inca de la inceput, s-a adresat cu preponderenta persoanelor juridice, cu care a dorit sa deschida parteneriate de colaborare pe termen cat mai lung.  Firma noastra ofera prin intermediul acestui magazin online produse cu preturi speciale, majoritatea lor avand preturi reduse fata de ofertele disponibile pe alte siteuri / magazine online. Cele mai multe produse prezentate in acest magazin online sunt importate direct de la fabricanti sau detinatori de drept ai marcilor comerciale inregistrate, fapt care ne permite sa va oferim cele mai bune preturi posibile. Facem prospectari de piata in mod continuu si ne straduim sa ne aliniem oferta la cerintele pietii precum si la asteptarile si exigentele dumneavoastra. Acest magazin online este dedicat in special distribuitorilor, persoane juridice angrenate in procesul de revanzare a acestor tipuri de produse. Daca doriti sa deveniti partenerul nostru atunci va rugam frumos sa ne contactati pentru a stabili impreuna termenii si principiile de colaborare.

Importam si distribuim direct in Romania produse din gamele:

- discuri blank ( CD, DVD, Bluray BD, R sau RW)

- accesorii pentru pastrarea si arhivarea discurilor blank

- hartie inkjet si laserjet foto, lucioasa sau mata, single side sau duble sided (fata-verso)

- etichete din hartie autocolanta

- hartie si folie magnetica

- echipament si accesorii pentru gimnastica (ritmica) si dans (balet)

- cabluri de alimentare, cabluri de sincronizare si transfer de date pentru smartphone si tableta, adaptoare USB, lightning (Iphone)

Principalele marci (branduri) importate si distribuite sunt: estelle, Kodak, Agfa Photo, Sony, Orink, Dvillena, Grishko, Dvision, Pastorelli, Venturelli, Solo, Keelin, Eeelink, Akyga